AKTIVITI STAM


Inilah sebahagian anak didik STAM 2013 yang bakal cemerlang pada tahun ini..
insya Allah

Catatan 30 Mei 2012 
Pada tahun ini, panitia STAM telah melancarkan program Mentor-mentee yang melibatkan semua pelajar dan tenaga pengajar STAM. Setiap tenaga pengajar STAM atau lebih dikenali sebagai Murabbi diamanahkan untuk membimbing dan memantau prestasi sekumpulan pelajar yang telah ditetapkan.
   Aku sendiri telah diamanahkan dengan 8 orang pelajar yang terdiri daripada 4 orang pelajar putera dan 4 orang pelajar puteri. Kesemua putera dan puteriku ini adalah pelajar-pelajar yang berpotensi untuk mencapai kecemerlangan dalam peperiksaan STAM tahun ini.Sebenarnya tidak dinafikan calon-calon STAM 2012 kali ini sangat berpotensi untuk berjaya.
   Berikut ialah anak usrahku...
  1. Muhammad Nur Faiz              6 Tamhidi 1
  2. Ahmad Faizul Rizal                 6 Tamhidi 1
  3. Muhammad Nasrul Jamal        6 Tamhidi 2
  4. Muhammad Nuriqmal             6 Tamhidi 2
  5. Nur Adibah                            6 Tamhidi 1
  6. Farah Nabihah                        6 Tamhidi 1
  7. Siti Nur Atikah Ismail              6 Tamhidi 1 
  8. Nur Hidayah Mustapa             6 Tamhidi 1                                                             Walaubagaimanapun takdir Allah swt menentukan segalanya...Siti Nur Atikah dan Nur Hidayah telah menerima tawaran peringkat asasi di UIA dan juga UM.Masing-masing berhasrat untuk tidak melepaskan peluang keemasan tersebut dan dalam masa yang sama ingin mengambil peperiksaan STAM.Sebagai 'umi' aku tidak menghalang hasrat mereka, sebaliknya memberikan mereka dorongan dan semangat untuk meneruskan apa yang mereka impikan.Kami sempat mengadakan jamuan usrah kami bagi meraikan pemergian mereka ke menara gading.Moga semua anak usrahku akan berjaya walau di mana mereka berada..amin.. 

No comments:

Post a Comment